Suolaiset piirakat ja muut tilaustuotteet

Ingafésta voi tilata suolaiset- ja makeat piirakat, kääretortut, sekä kuivat kakut ja pullat. Myös gluteenittomana! Tässä vain osa tuotteista! Ota yhteyttä kun haluat kuulla muistakin vaihtoehdoista.

Kysy lisää tai tee tilaus suoraan sähköpostiimme tästä

Jouluruokamenut 2021

Olemme koostaneet valmiita menuja helpottaaksemme valintaasi tarjottavista tilaisuudessasi. Katso menut alla olevista linkeistä.

Jouluista Twistia 2021 Joulun makupaloja 2021 Joulun tunnelmaa 2021 Kohti Joulua 2021 Perinteinen joulu 2021

Tilaisuuksien menuehdotuksia

Olemme koostaneet valmiita menuja helpottaaksemme valintaasi tarjottavista tilaisuudessasi. Katso menut alla olevista linkeistä.

Juhlamenu Keittomenu Kevyesti, mutta ruokaisasti Nuorekkaaseen menoon Kahvipöytämenu Juustokakut Täytekakut Muistotilaisuusmenu

Astiavuokraus

Ingafé tarjoaa palveluna myös astioiden vuokrauksen pienimuotoisiin juhliin.
Katso alla olevasta linkistä hinnasto.

Astioiden vuokraushinnasto

Suosittelemme juhlille juhlapaikaksi KORMU-LAUNONEN ERÄSAVU - JUHLATILA LOPPI

Kormu-Launosten Metsäveikkojen Eräsavu on seurantalo moninaisiin juhla- tai kokoustilaisuuksiin. Erähenkinen juhlatila sopii pitopaikaksi häille, syntymäpäiville, sukujuhlielle tai mille tahansa yritysten tai yhdistysten juhlille.
Alla olevasta linkistä pääset suoraan paikan web-sivuille.

KORMU-LAUNONEN ERÄSAVU - JUHLATILA LOPPI

Pitopalvelun lounaspöytä juhliisi tai tapahtumaasi

Ingafésta voit tilata juhliisi tai tapahtumaasi myös täydellisen lounaspöydän jälkiruokineen. Ingafé valmistaa kylmänä ja lämpimänä tarjottavat ruuat, sekä jälkiruoat. Voit tilata tarpeidesi mukaan, joko osan tarjoiluista tai koko menun.

Pitopalvelun lounaspöytä

Voileipä-, täyte- ja juustokakut juhliisi tai tapahtumaasi

Ingafé tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden tilata tilaisuuksiinsa voileipä-, täyte- ja juustokakut. Kakut valmistetaan käsityönä yrityksen omissa tiloissa, jolloin ne ovat "kotitekoisia" ja perinteisiä herkkuja. Valitse mieleisesi kakku ja kerro henkilömäärä. Niin helppoa se on!

Voileipäkakut Esimerkkejä täytekakuista Esimerkkejä juustokakuista