Ingafén juhla- ja pitopalvelu

Ingafé tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden tilata tilaisuuksiinsa voileipä- ja täytekakut. Kakut valmistetaan käsityönä yrityksen omissa tiloissa, jolloin ne ovat "kotitekoisia" ja perinteisiä herkkuja. Valitse mieleisesi kakku ja kerro henkilömäärä. Niin helppoa se on! Ingafésta voi myös tilata suolaiset- ja makeat piirakat, kääretortut, sekä kuivat kakut ja pullat. Tässä vain osa tuotteista! Ota yhteyttä kun haluat kuulla muistakin vaihtoehdoista. Tilaukset tulee tehdä kaksi vuorokautta aikaisemmin. Edellisenä tai samana päivänä tehdyissä tilauksissa, tulee huomioida, että emme välttämättä pysty toimittamaan tilausta.

Ingafé valmistaa myös kylmänä ja lämpimänä tarjottavat ruuat, sekä jälkiruoat. Voit tilata tarpeidesi mukaan, joko osan tarjoiluista tai koko menun.

Ingafén kautta saat myös tilattua tilat, sekä tarvittavan tarjoiltavan kokouksiin

Suosittelemme juhlille juhlapaikaksi KORMU-LAUNONEN ERÄSAVU - JUHLATILA LOPPI

Juhliin sopivia menuehdotuksia löydät näistä linkeistä:

- Juhlamenu ehdotuslista

- Kahvipöytä menut

- Muistotilaus menut

Astiavuokraus pienimuotoisiin juhliin!

Voileipäkakut

  • Kinkkuvoileipäkakku
  • Kalavoileipäkakku
  • Kasvisvoileipäkakku

Täytekakut

  • Mansikkakakku
  • Vadelmakakku
  • Hedelmäkakku
  • Suklaakakku
  • Kermakakku (hedelmä- tai marjatäytteellä)
  • Sokerimassalla päällystetty kakku
  • Kinuskikakku
  • Ylioppilaskakku
  • Ristiäiskakku
  • Levytäytekakku
  • Tilauksesta erilaisia kakkuja toiveiden mukaan.
  • Minikuppikakku

Esimerkkejä tilattavista voileipä- ja täytekakuista löytyy etusivulta

Juhlapalvelun info

  • Tarjous annetaan kirjallisena, joka on voimassa merkittyyn päivämäärään asti, johon mennessä tilaus tulee hyväksyä tai muutoin tarjous raukeaa.

  • Asiakkaalle lähetetään kirjallinen tilausvahvistus, jossa on lueteltu tilauksen ajankohta, tilatut tuotteet ja palvelut, sekä hinnat arvonlisäveroineen.
    Tilausvahvistus on molempia osapuolia sitova.

  • Tilauksen voi perua ilman kustannuksia 2 viikkoa ennen tilaisuutta.
    Sen jälkeen perutuista varauksista veloitamme 50% tilauksen hinnasta.

  • Henkilömäärät, kellonajat ja erityisruokavaliot tulee olla tiedossamme 1 viikko ennen tilaisuutta.

  • Tarjoilutuntiveloitus lasketaan tapauskohtaisesti aina juuri kyseessä olevalle tilaisuudelle.
    Tarjoilutuntien minimi veloitus 4h.

  • Elintarvikkeiden hygieninen vastuu päättyy, kun pitopalvelun henkilö poistuu juhlapaikalta.